Idag fyllde Leo 1 år. Grattis grattis till världens finaste lilla kille! Det här året har gått så fort, ibland känns det som om man nästan inte hinner med. Självklart gick inte hans födelsedag obemärkt förbi. Jag och Robin började med att fira honom redan tidigt imorse med paket och jag hörde att Robin sjöng för honom medan jag förberedde tårtorna. 
 
Vid 13 var det dags för kalas. Det blev den närmaste släkten och hans fina gudföräldrar denna gång. Lilleman uppförde sig exemplariskt och han njöt av all uppmärksamhet som han fick. Han älskar verkligen att stå i centrum och eftersom att han är det första barnbarnet, så är det oftast just i centrum som han hamnar. En sådan här dag påminner mig verkligen om vilken fantastisk familj och kontaktnät vi har omkring oss. Det är med en känsla av tacksamhet i kroppen, som jag kommer att gå och lägga mig med idag. Tack så mycket för att ni var med och gjorde lillemans födelsedag till något alldeles speciellt!
 
En smula skeptisk.
 
Måste smaka på allt. 
 
Godkänt!
 
Leo med farfar. Gammelmorfar i bakgrunden. 
 
 
 
 
Lilleman började att öppna paket med morfar.
 
Efter någon minut deltog nästan hela familjen i paketöppningen.
 
 
 
 
Tack för alla fina presenter. Nu får inte alla leksaker plats i hans rum längre, så en del har fått flytta ut till vardagsrummet.
 
Vilket Robin inte har något emot. Han har lekt mer med leksakerna än vad lilleman har gjort.
 
 
födelsedag, kalas, paket, tårta,
Idag har jag och lilleman blivit bortskämda av vår fina Emma. Hon kom hit vid 15 och överraskade Leo med en födelsedagspresent. Han var mer intresserad av Emma än av presenten, så man kan väll säga att Emma blev hans första födelsedagspresent. Hon hade även med sig en present till lillasyster. Bortskämda små barn. Finast till hösten kommer de vara i allafall. 
 
Det blev mys i soffan och lilleman följde efter Emma som en liten hund. Det bästa på hela dagen var nog att Emma ställde sig i köket och lagade middag till oss. Grymt gott och kändes skönt att bli bortskämd, eftersom att Robin har jobbat 12h dagar på stcc både fredag och lördag. (Han tackar förresten också för middagen, högsta betyg fick den).
 
Nu ska jag krypa ner i sängen med en skvallertidning och bara ta det lugnt. Imån är en viktig dag för oss! 
 
Laxpasta. Bilden gör den inte rättvisa. Emma är grym i köket. 
 
Hans första par kalsonger. Stor kille nu. 
 
Gulligt set till lillasyster. 
 
po.p,
Jag älskar att klä Leo i färgglada kläder, så jag visste att det skulle komma. Mest förvånad är jag över att det tog ett helt år, innan jag fick höra vilken fin flicka jag har. Vanligtvis brukar människor fråga lite försiktigt om det är en pojke eller flicka när de är lite osäkra. Jag förstår dem. Det är inte lätt att se om det är en pojke eller flicka, speciellt inte när de när nykläckta. Nu när genus är på tapetern så är det ännu svårare. Föräldrar vågar experimentera med färger, det behöver inte vara klassiskt blått eller rosa längre. Det gillar jag! 
 
 
 
 
genus, po.p, villervalla,
Idag är det vår killes första namnsdag. Grattis Jonathan Leo Rossi Sandung! Vi var väldigt säkra på vad vi ville att han skulle heta redan tidigt under graviditeten. Det är inte många som vet att jag var nära att "döpa" om honom precis i slutet.
 
För ett år sedan var vi hemma hos min mamma för att äta middag. Precis när middagen var klar, kändes det som om bebisen var påväg. Mer detaljer än så tänker jag inte bjuda på, men efter att jag hade pratat med förlossningskoordinatorn begav vi oss till Mölndalssjukhus. Min mamma nämnde att det skulle vara kul om bebisen ville komma innan 24.00, för då skulle han födas på sin egna namnsdag. Jag fick lite panik och tyckte att det lät hemskt. Vilken dålig fantasi! Jag började fundera över nya namn påväg till sjukhuset. 
 
När vi väl kom dit visade det sig att det bara var falskt alarm. Barnmorskan kollade lite konstigt på mig och sa att bebisen säkert inte skulle komma på minst två veckor, så att det bästa jag kunde göra var att ta det lugnt och inte stressa. Tänk vad fel hon visade sig ha. 1,5 dag senare kom han. Så himla glad att han inte var redo att komma ut på sin namnsdag.
 
Några dagar gammal.
 
Världens bästa Leo. Bilden är från idag.
 
Leo har äntligen börjat att tycka om böcker igen. När han varit liten kunde han ligga och lyssna hur länge som helst på en saga men på senare tid har han varit alltför rastlös. Den senaste veckan har jag insett att alla böcker med djur går bra. Favoriten är hundar! Vov, vov! 
 
 
 
Det var längesedan jag var shoppingsugen, men nu under de senaste dagarna har shoppingbegäret slagit till med full kraft. Nu låter det antagligen rätt allvarligt, men så är det givetvis inte. Tycker det är avkopplande att gå och titta i affärer dessutom tycker jag det är kul att dra kortet i kortläsaren (medveten om att det sista är lite konstigt).
 
Igår var jag inne i stan och handlade lite söta dekorationsprylar till Leos kalas. Hittade även en jättesnygg tröja till Robin och ett mjukis-set till lilleman i härliga färger. Leo behöver egentligen inga kläder men allt i hans storlek ser ju så sött ut. Svårt att hejda sig då.
 
Idag lurade Malin med mig in till stan. Tänkte passa på att köpa en skjorta som lilleman kan ha på sitt kalas på söndag. Hittade en skjorta och lite andra söta saker som fick följa med hem. 
 
Jag och Malin fikade, kollade i affärer och hade det riktigt mysigt. Snart kan Leo och Jason leka tillsammans också. Perfekt! 
 
 
 
 
 
Igår kom en tjej hit från fastighetsbyrån för att värdera vår lägenhet. Vi har egentligen inte gjort så mycket sedan vi flyttade in för ett år sedan, bara målat och tapetserat alla rum samt slipat golvet i vardagsrummet. Men eftersom att de erbjöd sig att komma, så varför inte. Tjejen visade sig vara jättetrevlig och vi diskuterade vad vi kunde göra i lägenheten för att öka värdet utan att spendera för mycket pengar. (Ett nytt kök blir det dock nästa år). Eftersom att jag vill flytta ut till Torslanda om två år, så vill jag bara göra en vinst. Nästa ställe får jag göra till hem. Bjuder på lite bilder som jag passade på att ta igår när det inte låg en massa leksaker framme. 
 
 
 
 
Är det så ordspråket går? Det är så det borde vara i allafall. Idag var jag och lilleman och hälsade på en gammal vän som har flyttat till Surte. Hon var den första personen jag lärde känna när jag flyttade ut till Hällsvik, sommaren innan jag skulle börja tredje klass. Carro raggade upp mig på skolgården och sedan dess har vi umgåtts mer och ibland mindre intensivt. Det är härligt med sådana vänner som man ibland inte träffar på flera månader, ibland år och ändå känns det som ingen tid har passerat när man ses. Att man fortfarande kan prata om allt, stort som smått. Alla borde ha sådana vänner. 
 
I vilket fall så hade vi en mysig dag. Satt på utsidan i solen och sedan gick vi på upptäcktsfärd i Surte, då hon inte hunnit se sig om i området utan varit upptagen med att renovera huset. 
 
När jag kom hem tog jag en promenad bort till pappa. Jag hade bjudit in mig själv och lilleman på middag eftersom att Robin skulle jobba sent. Himla smidigt faktiskt, måste jag göra oftare;) 
 
Alla förtjänar en "Carro" i sitt liv. 
 
 
 
Imorse var jag och lilleman på Närhälsan för ett återbesök angående hans mage. Han grät (läs. gallskrek) sig igenom hela besöket så hon kunde inte göra alla kontroller. I vilket fall verkar magen fungera som den ska nu. Äntligen! De passade även på att väga och mäta honom. Han skrek så mycket så jag hörde inte hur lång sköterskan sa att han va men han vägde 10,5 kg. Frågade barnläkaren sedan hur han låg på kurvan och hon sa att han låg snäppet över på längdkurvan och mitt på viktkurvan. 
 
Imån ska vi åka till Surte och hälsa på en av mina äldsta vänner som jag inte träffat på länge. Super taggad! 
 
 
Vaniljbullar. Förbereder inför Leos 1 årskalas på söndag! 
Idag har vi varit duktiga här hemma. Tvättat och fixat. Antar att många har legat bakis hela dagen. Det finns trots allt fördelar med att inte kunna njuta av ett glas vin. Jag ringde Mini vid 13 för att se om inte hon kunde komma över och vara barnvakt åt lilleman i några timmar så jag och pappan i huset kunde gå på bio. Vid 15 kom både hon och min mamma så vi kunde försvinna i några timmar med gott samvete. 
 
Vi såg "the internship". Mysig är det bästa ordet, för att beskriva filmen enligt mig. En sådan film där man inte behöver tänka medan man tittar och som man mår bra utav efteråt. Alla är lyckliga i slutet. Både vi och karaktärerna i filmen. Det var härligt med lite egentid med Robin också. En stor bonus var att vi lämnade ifrån oss en ledsen och klängig liten kille och fick tillbaka en lycklig liten sak. Perfekt!
 
 
 
 
 
 
 
barnfria, bergakungen, bio,
Trots att alla väderappar visade att det skulle vara regn hela eftermiddagen och kvällen lyckades vi undkomma det mest av det utlovade regnet. Midsommar spenderades hemma hos svärföräldrarna i Önnered. Vi kom dit redan vid 13 och då bjöds det på sill, nubbe, färskpotatis och allt som hör midsommar till. Senare tog vi en promenad ner till hamnen där de hade satt upp en midsommar stång. Lilleman sov i vagnen till en början så jag missade dansen runt stången. Jag var så himla sugen men ville inte vara med utan ett barn i famnen eller i handen. Nästa år då jäklar. Då är det all in som gäller. Älskar alla högtider och midsommar kan vara min favorit efter självaste julafton. 
 
Efter dansen var över gick vi tillbaka och några timmar senare var det grillning på schemat. En jättefin midsommar blev det. Nästa år kommer jag till och med att kunna få på mig en söt liten midsommarklänning utan att se ut som en valross. Längtar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag vaknade jag med ny energi. Lilleman vaknade inte förrens 06 (sovmorgon för oss) och då gick Robin upp med honom och lät mig sova tills han var tvungen att gå till jobbet. Sömn är underskattat. 
 
Vi mötte upp Natta och Lea i Slottsskogen och gick en promenad innan vi åt lunch på villa belparc. Efteråt lät vi barnen göra av med sin överskottsenergi. Lea springandes och Leo krypandes efter. Även om de inte har förstått hur man leker ihop så har de ändå fattat att man ska vara nära varandra. Det är roligt att se! Efter ett tag kom regnet och då tog vi en promenad till Avenyn genom Haga. Därefter passade jag och lilleman på att gå upp och hälsa på pappa/morfar innan vi slutligen gick hem. Idag har vi verkligen gått igenom hela stan. Nu ligger han och sover medan jag väntar på att världens finaste man ska komma hem. 
 
Kollar på fåglarna. 
 
Kul grej vid avenyn. Bättre än trängselskatt. 
Idag har inte varit den bästa dagen. Har känt mig trött och allmänt less på att vara gravid. Längtar verkligen tills det är över. Leo har varit överallt och ingenstans. Han har hittat massa nya saker här i lägenheten som fascinerar honom. Medan jag t.ex städade i köket, kröp han iväg och blev tyst. Jag njöt av lugnet ett tag men fattade samtidigt att han gjorde någon form av bus. Hittar honom i badrummet där han har dragit ut hela toarullen och håller på att riva allt i mindre bitar. I samma veva ringer min pappa och frågar varför jag är irriterad. Jag försöker förklara att jag har en klåfingrig ettåring hemma. Pappa avbryter mig och säger; "Det är inte Leo som är jobbig, det är du som är tjock". Vilken kärleksfull familj jag har;)
 
Jag och lilleman hjälptes åt med tvätten och sedan gick vi till Mvc för att se så lillasyster har det bra där inne i magen. Hon verkar trivas bra, alla värden var som de skulle. 
 
Shoppning är den bästa medicinen för dagar som aldrig vill ta slut, så vi åkte och köpte ett babynest till den lilla. 
 
Dags att dra täcket över huvudet och hoppas på mer energi imån. 
 
Natti, natt alla!
 
 
 
 
 
Jag och lilleman har spenderat hela dagen ute på Marstrand hos våra gamla grannar. Även dem har gått och köpt sig ett jättefint radhus. Jag blir så himla sugen på ett eget litet hus. Längtar redan tills jag får inreda det. 
 
Vi åt lunch inne hos dem och sedan tog vi färjan över till Marstrand och lekplatsen. Solen sken och det blev en promenad längs vattnet. 
 
Älskade sommar! 
 
 
 
 
 
 
Marstrand,
Det är fantastiskt att se hur snabbt de små utvecklas. Leo kröp runt i köket, ställde sig upp mot sin tripp trapp stol och började att knuffa den bakåt samtidigt som han gick efter. Vi hade ingen aning om att han visste hur man skulle göra. Robin tog fram gåstolen och lilleman gick fram och tillbaka i vardagsrummet några gånger. Mammahjärtat höll på att spricka av stolthet. Jag spelade in en film när han gick men förstod inte hur jag skulle kunna få in den i bloggen, så bjuder på en stillbild istället. 
 
 
Leos rum var klart långt innan han var beräknad. Vagnen stod redo i hallen och hans säng stod färdigmonterad och bäddad en månad innan han kom. Hans kläder för de första månaderna var tvättade och prydligt ihopvikta i garderoben. Denna gången bad Robin mig att ta det lite lugnt. Att han t.ex gärna sätter ihop lillasysters säng men att han helst gör det när hon har kommit, så slipper det att stå framme och ta plats och bara samla damm. Jag förstår hur han tänker men jag kunde helt enkelt inte hålla mig längre. Nu är det bara ett babynest som saknas och sedan är allt klart. 
 
 
Vi får inte lov att grilla på vår uteplats. Förra året brydde sig inte Robin och grillade på utsidan ändå. Jag har inte kunnat med, eftersom att det var jag som frågade styrelsen om det var okej och det var jag som fick ett nej. Elgrill får användas men då kan det kvitta enligt mig. 
 
Eftersom att vi har klagat på grannar som har borrat sent på kvällen har vi inte kunnat med att ta fram grillen i år. Istället tänkte jag få styrelsen att ändra sitt beslut så vi kan utnyttja vår uteplats till max. 
 
För att vinna över styrelsen var vi med på föreningens städ-dag. Vi rensade ogräs och sopade. Sedan började jag prata med sekreteraren. Det är tydligen för matosets skull som man inte får grilla. Jag motiverade varför en gasolgrill då borde få användas.
 
Jag håller tummarna för att det lyckas. Han ville ha det i skrift och sedan skulle han diskutera det med resten av styrelsen. Helt klart värt att rensa ogräs med jättemagen för att få grilla resten av sommaren.
 
 
 
Idag har vi knappt varit hemma. Redan 8.55 var vi på Guldheden för lillemans första tandläkarbesök. Han var inte jättesugen på att visa sina två små tänder men han tyckte det var kul att krypa och klättra runt där inne i undersökningsrummet. Som tur var så var det inte ett vanligt undersöksrum med en massa sladdar utan de hade ett speciellt barnrum. Jag förstår inte riktigt vitsen med dagens tandläkarbesök men det kostade inte en krona så man får väll inte klaga. Hon förklarade att lilleman var sen i utvecklingen i allafall, tydligen så brukar de ha fler än 2 tänder när de är 11,5 månad. Jag känner mig inte stressad i vilket fall, de kommer när de kommer. 
 
Efter tandläkarbesöket så åkte vi hem och åt lunch och sedan åkte vi ut till Nolvik. Där har min kompis och hennes sambo byggt ett riktigt fint hus. Allt är genomtänkt och det är helt perfekt. Gud, vad jag längtar tills jag har råd att köpa ett hus någongång. Leo lekte med Malins hund hela dagen. Han är helt tokig i hundar. Hunden jagade en leksak, Leo jagade hunden och jag jagade Leo. Ingen vila. Efter några timmar var det dags att åka hem. Lilleman däckade direkt i bilen och när vi väl kom hem så sov han i 2h till, tills jag var tvungen att väcka honom . Han brukar aldrig sova mer än 1h. Jag måste låna hem den hunden oftare. Bättre barnvakt får man leta efter. 
 
 
 
 
 
 
Det bästa med torsdagar är babysim. Robin har varit dålig i några dagar så han var inte sugen på att plaska runt med mig och lilleman, så Mini följde också med. Pappan i familjen fick agera fotograf och ta några bilder på oss istället. Babysim är något jag verkligen rekommenderar. Jag vet inte vem som har roligast, barn eller vuxna. Idag skulle barnen bland annat få testa att ha flytväst på sig.
 
Leo gillade inte alls att ha flytväst på sig medan de andra barnen verkade rätt nöjda. När jag tog av den insåg jag att jag hade satt på honom fel flytväst. Den jag tog på honom var för barn mellan 15 till 25kg och inte alls bebisvänlig. Inte undra på att han såg missnöjd ut stackarn.
 
Imorgon bitti ska lilleman till tandläkaren för första gången. Hur gulligt är inte det? Undrar hur mycket tandläkaren kan ha att säga om hans två små tänder egentligen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Babysim, bada, flytväst, hagabadet,
Idag har varit en lugn dag utan några överraskningar. Förmiddagen bestod av en massa vuxengöra men eftermiddagen blev desto roligare. Mötte upp mini vid Näckrosdammen och efter ett tag kom även pappa och gjorde oss sällskap. Lilleman älskade som vanligt all uppmärksamhet som han får. Min fina lilla kille!
Magen värker just nu och lillasyster gör cirkuskonster, vilket inte är så konstigt eftersom att jag konstant jagar lilleman för att undvika olyckor av diverse slag. Sedan är jag i och för sig en riktig "lek-mamma" och trivs bäst på golvet med min son.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Robin har insett att jag är rätt dålig på att lämna bort Leo så vi kan vara barnfria tillsammans. Planen var att vi skulle försöka göra något på tu man hand en gång i månaden. Jag glömmer av sådant, trivs när vi alla är tillsammans. Robin tog initiativ och hade bokat brunch på kasino cosmopol idag och fixat barnvakt. Det är faktiskt väldigt skönt att kunna äta en måltid utan att tänka på någon annan än sig själv. Solen sken och brunchen var jättegod. De serverade Amrikansk brunch. Eftersom att jag bodde i Usa i nästan 2,5 år så passade det mig alldeles utmärkt. Finns inget godare, mums! 
 
 
 
 
 
 
 
Brunch, cosmopol,
Idag hade vi egentligen planerat att spendera hela dagen utomhus. Molnen ville inte spricka upp, så vi gav upp våra planer om en härlig familjepicknick vid vattnet. Istället spenderade vi förmiddagen med att försöka att babysäkra köket och sedan åkte vi till Frölunda torg. Jag fick bl.a köpt ett par nya skor. Det blev ett par vita, undrar hur länge de lyckas att vara just vita. Sedan hittade Robin en ring som han tyckte om, så vi fick äntligen beställt en till honom. Snart är även han ringmärkt! 
 
När vi kom hem grillade Robin medan jag och lilleman lekte på gården. Mys. Nu ska jag krypa ner i soffan med en skvallertidnig och inte göra något mer avancerat än så. 
 
Trevlig kväll på er! 
 
 
 
 
Palladium,
Idag åkte jag och min mamma till Ullared. Härligt med lite "mammatid". Lilleman lämnade jag hemma med Robin. Jag ser inte alls charmen med att ta med små barn in dit. Lilleman hade blivit uttråkad och gnällig på mindre än 30 minuter. Shoppa är ingenting han tycker om. Det gör hans mamma däremot. Jag vet inte riktigt vad charmen med Ullared är. Jag tror att det är för att man får lov att köpa så mycket av allt samtidigt. Man köper inte en tandkräm t.ex. utan man köper fyra när man ändå är igång. Jag vet inte om alla gör så eller om det är mig det är fel på. Jag tycker det är lika kul att köpa mat som att köpa kläder. Älskar att shoppa helt enkelt. Gillar känslan av att dra kortet i maskinen när jag är klar;) 
 
I vilket fall så köpte jag mer än vad jag hade tänkt men nu har vi saker för flera månader framöver. Hittade även en del söta saker till lillasyster. Snart är hon här, längtar! 
 
Idag var ju Sveriges nationaldag. Det är ett himla fint land vi lever i och denna dagen ska självklart firas på bästa sätt. Efter lite tips från vänner begav vi oss ut till Torslanda festivalen för första gången. Det var bra anordnat med aktiviteter utspridda på Torslandatorg, Torslandakrysset och Amhult centrum. Eftersom att lilleman inte riktigt förstår sig på dessa festligheter än, höll vi oss vid torget. Jag sprang på både nya och gamla vänner och en av höjdpunkterna var när jag och Robin tävlade mot varandra i pilkastning. Robin vann medan jag mest blev rädd för ljudet av pangade ballonger. Pilkastningen gick alltså ut på att träffa ballonger.
 
Vid 13 åkte vi ut till landet. Det blev en heldag där ute, vi kom precis hem. Vi grillade, alla busade med lilleman, fick besök av en kompis och vi spelade kub. Jag och Robin var riktigt usla och förlorade båda gångerna mot pappa och Carina. En riktigt bra nationaldag, grattis Sverige!
 
Ute på landet där vi har massa djur precis i närheten.
 
Våra fina vänner.
 
Nästa år vill lilleman åka karusell.
 
 
 
Pappa och Carina var kvällens kubmästare.
 
Tillsammans är vi bäst. 
 
 
 
landet, torslandafestivalen,
Hur svårt kan det vara att respektera sina grannar? Varför måste man BÖRJA med att borra och slipa i betongväggar klockan 20? Det står klart och tydligt i ordningsreglerna att detta skall göras innan 19. Dessa ordningsregler sitter dessutom i entrén. Folk är tydligen både dumma och blinda. Nu har Robin fått natta om Leo två gånger medan jag har sprungit som en blodtörstig hund på de olika våningsplanen utan att kunna urskilja den skyldiga. Träffa även en annan pappa med sitt gråtande barn i famnen som också var på jakt. Det gjorde mig ännu mera förbannad!
 
Blev en ny arg lapp. Denna gången med namn på. Antar dock att personen inte bryr sig nämnvärt men det känns i allafall bättre att säga ifrån. Synd att jag inte vet vem det är. 
 
Här kommer de sista bilderna från Danmark. Enjoy!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
bada, danmark, fredrikshamn, stenadanica, thereef,
Härligt att vara hemma igen. Alla sov som små barn inatt! Leo är överlycklig av att vara hemma igen och springer runt och "pratar" för full med allt han ser.
Idag blir det fixa och dona här hemma och sedan babysim. Jag låter bilderna sammanfatta vår minisemester. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
bada, danmark, fredrikshamn, thereef,
Som rubriken lyder.. En mammas kärlek kan se ut på många olika sätt. En variant är såhär.
 
Sliten, höggravid men glad.
 
Här badas det för fullt. The reef är ett paradis för små och stora barn. Framför allt för stora barn skulle jag kunna tro, efter att ha spanat in Robin i två dagar. Robin springer runt som en liten pojke och Leo växlar mellan bubbelpoolen och barnpoolen. Alla rutiner har försvunnit, det är svårt att hålla sovtider med en bebis som är uppe i varv hela tiden. Jag vet inte om jag skulle kalla detta för semester. Kul har det varit. Ett litet äventyr.. men verkligen inte semester. Tur att Robin ska vara ledig hela veckan. När vi kommer hem kan vi slappna av. 
 
Nu har jag en väl förtjänt paus nere i lobbyn i allafall, medan killarna är på upptäcksfärd. Det enda som saknas just nu är en öl, men snart så. Lilleman däckade lägligt när vi var ute och åt middag förut, så vi lyckades få in en dejt iallafall. 
 
Jag har tagit en massa bilder men glömde kabeln till systemkameran hemma. 
 
Ballonglekar på båten.
 
 
 
 
 
 
 
bada, danmark, stenadanica, thereef,
Fördelen med att ha en bebis som vaknar otroligt tidigt, är att man får gjort så mycket innan de flesta andra har gått upp ur sängen. Att jag gärna hade bytt min morgonpigga kille mot en mindre morgonpigg kille är en helt annan sak. Idag fokuserar jag på fördelarna med att han vaknar före tuppen. 
 
Eftersom att vi vaknade innan 06 så hade vi vid 10 hunnit att äta frukost, tvätta en massa kläder och städat och fixat på vår uteplats. Vid 12 var vi ute hos svärförädrarna och då hade vi hunnit med att göra några ärenden på frölunda torg bl.a köpt en pool till lilleman (som jag får plats i) och ätit lunch innan. 
 
Redan imorse så kände vi hur varmt det skulle bli idag. Kändes helt perfekt att parkera våra rumpor i Önnered. Det visade sig vara ett mycket bra val med tanke på att det verkar ha spöregnat inne i stan medan vi har haft strålande sol hela dagen. Riktigt flyt. 
 
Dagen var mysig. Gräsmattahäng som jag älskar, pool invigning för lilleman (nästa gång vill jag vara med och plaska), promenad till Önneredsbrygga och grillat till middag. 
 
Snart blir det till att hoppa i säng för imån bär det av till badhotellet i Fredrikshamn. Robin beter sig som ett litet barn, dagen innan julafton. Han längtar!
 
Hoppas ni alla njuter av sommarkvällen!
 
 
Vår uteplats
 
Mellanmål och mys med farfar i skuggan.
 
 
 
Min vackra man.