Jag är så otroligt partisk men detta är världens finaste bebis enligt mig. Han är så söt min lilla busunge.
Idag var jag och Leo och hälsade på våra fina vänner i Torslanda. Först blev det en tur till pappans jobb för att hämta nycklarna till garaget. När vi tillslut efter mycket om och men kom ut, så blev det en promenad för att hälsa på djuren och sedan häng på deras nybyggda altan.
 
En riktig sommardag bjöd vädret på idag. Leo gick på upptäcksfärd som vanligt och han fastnade för deras barnpool, så nu får jag köpa en som han kan ha här hemma. Han är totalt orädd och verkligen älskar när det plaskas och stänker. Skönt att han gillar vatten eftersom att både jag och Robin trivs bäst ute vid havet. 
 
Våra fina vänner. 
 
 
 
 
 
 
 
Bebismagen får se dagsljus för första gången, 8 veckor kvar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
bada, sol, torslanda,
Idag har varit en perfekt dag på alla sätt och vis. Leo sov hela natten i sin egna säng utan att vakna. Det har aldrig hänt innan. Förhoppningsvis så var det inte den sista natten heller. Det hade varit så härligt om vi hade kunnat fått sova ikapp oss lite innan lillasyster kommer. 
 
Förmiddagen spenderade jag och Leo på granngården. Han gick på upptäcksfärd medan jag försökte att sola samtidigt som jag försökte ha koll på vad som hamnade i hans mun. Det blev löv, gräs och lite annat smått och gott. Jag trodde att bebisar skulle inse att de var äckligt och spotta ut det, men Leo verkar gilla allt. Inget som kom in i munnen fick honom att gny av missnöje. Han såg bara väldigt nöjd ut.
 
På eftermiddagen var det dags att åka till Hagabadet för veckans babysim. Det var första gången jag var med, eftersom att jag var så himla sjuk förra veckan. Trots att jag alltid har varit väldigt skeptisk till babysim så måste jag erkänna att det faktiskt var både skoj och mysigt. Idag introducerades vattenrutchkanan för dem. Egentligen att jag sagt nej, men alla andra kidsen åkte och såg rätt roade ut. Jag stod brevid och blundade när det var Leos tur medan Robin fick ta kommandot. Leo åkte två gånger och älskade det.
 
Nu blir det lite glass i soffan, för att avsluta dagen på ett lika bra sätt som den började. 
 
Grattis morfar på födelsedagen! Vi älskar dig!
 
 
Älskar blommor. Nästan lika fina idag som när jag fick dem i söndags. 
 
En långpromenad innan babysimmet hann vi också med. 
 
Mina favoriter.
 
 
Babysim, hagabadet, vattenrutchkana,
Klockan är bara 10 och vi är redan ute och hänger. Livet är bra enkelt ibland. 
 
 
Idag har varit en härlig dag. Jag och lilleman har tagit det lugnt och tog en härlig promenad så fort det hade slutat regna och solen kom fram. Farfar kom hit vid 15, så jag kunde gå och fixa till håret. Tack farfar! Lilleman sken som en sol och farfar såg lika glad ut han. Känner mig så lyckligt lottad. Lilleman har världens bästa mor-och farföräldrar. Jag insåg att det är dags för mig att använda mig av dessa fantastiska barnvakter oftare än vad jag faktiskt gör. Inte för att jag behöver det utan för att Leo älskar det. 
 
Jag var och klippte mig och fixade till håret på klippoteket vid Domkyrkan. De var både billiga och duktiga. Tjejerna kämpade ett bra tag för att få ordning på mitt "hemmafix". Nu är jag äntligen hemma igen. En underbar dag, det var skönt med lite egen tid. 
 
 
 
 
 
hår, klippoteket, slingor,
Min första morsdag har passerat. Häftig känsla att jag snart har varit mamma i ett helt år. Jag lär mig nya saker hela tiden. Jag och lilleman, vi lär oss tillsammans.
 
Morsdag spenderade jag och lilleman utan pappan. Han var ju borta på svensexa i Köpenhamn. Först på morgonen så hängde vi på utsidan i solen och sedan åkte vi in till stan och mötte upp mini och min mamma. Mini bjöd oss på tapas på el corazón. Tack så mycket gullunge! Lilleman fick beställa från menyn för första gången. Han valde bröd och aioli. Än så länge så är han billig i drift. Vatten och bröd så är han nöjd tydligen. 
 
Efter en härlig lunch med massa skratt gick jag och mamma och tog en latte på Expresso house medan lilleman sov en stund. Senare på kvällen kom pappan hem från en lyckad weekend, så nu är min lilla familj komplett igen. 
 
Min lilla kärlek filosoferar.
 
Mini och mamma.
 
 
Otrolig nöjd över sin brödbit.
 
Bus med mormor.
 
 
Min man han kan han också.
Jag köpte nya badkläder till lilleman när jag var inne i stan förut. Sedan smsade jag svärmor för att höra om det var okej och jag och lilleman köpte med oss en bebispool och flyttade in dit i sommar. Vi var så välkomna så, så nu vet du Robin var jag och lilleman kommer att befinna oss på dagarna. Svärmor lovade till och med att köpa en pool som jag också kunde få plats i samtidigt som lilleman. Sommaren är räddad! Jag har sagt det innan, vem behöver en egen gräsmatta när det finns gräsmattor som man kan få låna. 
 
 
 
po.p,
Idag var det dags att trotsa förkylningen, som inte vill släppa. En envis jäkel. Jag har tagit det lugnt hela veckan och gjort allt vad jag har kunnat för att bli frisk. Men eftersom att det inte har fungerat, så bestämde jag mig för att göra tvärtom. Jag ska alltså försöka bete mig precis som om jag inte vore sjuk och lura kroppen att bli frisk.. hänger ni med? Jag förstår att risken är liten att någon av mina vänner vill umgås med mig i veckan efter detta inlägg. 
 
Jag hade bestämt mig för att möta upp Nathalie i Slottsskogen för en härlig picknick. När jag väl kom dit så insåg jag att det inte alls var något härligt picknick väder och jag hade dessutom jeansshorts på mig. Jag mötte upp henne i stan istället. Det blev lite shopping på polarn och pyret och sedan gick vi till Akademin bokhandeln för att äta lunch. Efter lunchen höll våra barn på att riva stället och efter några långa blickar från personalen tog vi en promenad hem. 
 
Imån kommer min fina man hem och det ska bli skönt. Det tar på krafterna att låssas som om man är frisk. 
 
Nybadad myspysunge. 
 
Har går det undan. Jag trodde aldrig att jag skulle få jaga en krypandes bebis. Han tycker det är så roligt när jag springer efter. 
 
Mitt hjärta!
Mini passade på att komma förbi och därmed förgylla min och lillemans kväll. Det blev en kvällspromenad i solen och nu sitter vi och myser i soffan. 
 
Hoppas ni har en härlig kväll!
 
 
 
Det lönar sig att vara enveten och att träna. Idag har lilleman ställt sig upp själv två gånger och även tagit sina första steg med stöd. Nu märker man hur stor han har blivit. Vart tog min bebis vägen? 
 
Pappan är påväg till Köpenhamn med en massa kompisar och han kommer inte hem förrens på söndag. Hoppas han får det jätteskoj men vi kommer nog sakna ihjäl oss efter honom. En välförtjänt semeter är det i allafall. 
 
Är det någon som vill hitta på något skojigt imån så är det bara och ringa. 
 
Idag testade Leo på babysim för första gången. Jag var lite orolig att han inte skulle tycka om det eller att de skulle pusha honom för mycket, då det är en fortsättningsgrupp egentligen. Eftersom att jag är sjuk fick jag dessutom inte följa med. 
 
Robin och Leo hade det hur skoj som helst. Leo betedde sig som om han aldrig har gjort något annat än att bada. Han plaskade, pratade och skvätte ner de andra barnen. Han testade till och med på att dyka två gånger och skrattade bara. Min lilla skruttunge! Vad bra att vi har en badsemester inbokad om en vecka ungefär. 
 
 
Babysim, bada, dyka, hagabadet,
Jag tar inget som helst ansvar över lillemans bordsskick, utan skyller helt enkelt på hans far. 
 
 
Idag mår jag otroligt mycket bättre. Jag är fortfarande förkyld men nu ligger det på en hanterbar nivå. Hoppas verkligen det håller i sig, för Robin ska åka iväg med grabbgänget över helgen. 
 
Jag och lilleman tog vår första promenad på hela veckan. Vi traskade bort till mvc för att se hur lillasyster hade det där inne i magen. Hon mådde prima och allt verkar helt normalt. Det bästa var att mitt järnvärde har gått upp. Hade det legat kvar på samma nivå som förra gången, så hade det tagit in mig för en utredning. Jag har ingen aning vad det innebär men är glad att jag slipper. En utredning låter varken kul eller bra. 
 
Blåmärket i pannan visar hur klurigt det kan vara att lära sig att ställa sig upp själv. 
Jag är fortfarande sjuk. Förkylningen vill inte alls ge med sig och startar om med ny kraft varje morgon. Helst så hade jag legat i sängen hela dagen och kurerat mig men sådan lyx gav man upp när man fick barn. Just nu så känns det som jag kommer vara sjuk för alltid. Skulle egentligen till frisören idag och fixa till mitt hår eftersom att jag var dum och färgade och klippte av det hemma. Fick bokat om det till nästa vecka istället. Den som väntar på något gott.. 
 
Lilleman har tränat på att ställa sig upp själv under hela dagen. Han är envis och målmedveten. Efter ett hundratal försök kan han både ställa sig upp och stå själv, om man stöttar litegrann genom att hålla honom i handen. 
 
 
Att vara sjuk samtidigt som man är gravid är en värdelös kombination. Det går nämligen inte att få tag på ett enda vettigt receptfritt läkemedel. 
 
Har man feber finns Alvedon. 
Kan man inte andas så finns det enbart saltvatten att köpa på burk och spruta upp. 
Har man ont i halsen får man äta "godis" halstabletter. 
 
Egentligen hade det räckt med Alvedon. För resten lär ju inte göra någon skillnad men jag trycker i mig allt och hoppas på det bästa. Önsketänkande på hög nivå. 
 
 
Lördagen bjöd på barnkalas till en början. Lilla fina Lea fyllde ett år. Tänk var stora våra små har blivit, och så fort det gick dessutom. Lea var jättesöt i sin klänning och Leo hade faktiskt på sig de första kläderna som vi någonsin köpte åt honom.
 
Testar om kläderna är krypvänliga innan kalaset.
 
Nästa gång är det din tur att få presenter. 
 
 
Efter kalaset så åkte vi ut till Torslanda för att se semifinalen i hockey och för att grilla. Mini var redan där. Vi hängde på utsidan och njöt av värmen medan Robin satt inne och kollade på matchen. Helt plötsligt började det spöregna så Robin fick sällskap där inne. Regnet kom och gick, så vi kunde fortfarande sitta på utsidan och äta. En riktigt bra kväll tills jag började få ordentligt ont i ryggen. Kunde knappt sitta. Väl hemma kom febern, halsont, snuva och ont i hela kroppen. Mår inte jättebra idag heller men betydligt bättre än inatt. 
 
Lilleman och pappan kollar på hockey matchen. 
 
Killarna i mitt liv.
 
Gräsmattahäng innan regnet kom.
 
 
 
 
Natten till fredagen var den sämsta någonsin när det kommer till sömn. Lilleman sov ungefär 5h och jag och Robin betydligt mindre. Leo vill inte ligga ner i sängen utan sätter sig bara upp, hur trött och vinglig han än är. Jag har samsovit med honom de senaste månader för att han har sovit bättre då, men kände att det inte gick längre. Det är dessutom farligt då han kan krypa ner från sängen. Som tur var hade vi 10 månaderskontroll på BVC på fredag förmiddag och vi pratade mycket om sömn. Denna helgen har vi inlett operation "sova i sin egna säng". Det har faktiskt gått över förväntan. Hade han inte hostat så mycket, så att han vaknar och tappar nappen hade det nog gått ännu bättre. Snart har vi en självständig kille som kan somna om själv i sin egen säng. 
 
Efter BVC tog vi en promenad in till stan och mötte upp en släkting till Robin. Jättemysig lunch och ännu bättre sällskap. Sådana här spontana möten ger så mycket energi. Jag älskar verkligen Robins släkt, varenda en som jag träffat. Himla tur!
 
Efteråt gick vi förbi morfar på vägen hem och lämnade tillbaka nyckeln från landet. Leo passade givetvis på att busa med sin favorit också.
 
 
 
Förstår inte vart energin kommer ifrån, trots en så gott som sömnlös natt.
 
 
 
 
 
 
 
Lillasyster shoppade åt lillasyster när hon var i Barcelona sist. Lillasysters första nalle och jacka. Man kan inte annat än att längta efter den lilla när man klämmer på hennes nalle. Snart så.. Inte här än men redan älskad. 
 
För ett år sedan hade vi precis flyttat in i vår lägenhet i Johanneberg. Renoveringen var i full gång. Alla möbler fanns i vardagsrummet medan vi renoverade vårat sovrum. Vi sov i Leos rum, på en madrass på golvet tillsammans med en massa kartonger och tittade på hockey-VM. Det känns som detta året har gått väldigt fort, samtidigt som så otroligt mycket har hänt. Vi har blivit föräldrar, hunnit förlova oss, bråkat, skrattat och njutit av livet. Allt har gått i raketfart. Denna sommaren innebär nya stora förändringar igen för oss men sen till hösten ska jag bara njuta, andas och leva i nuet. Mitt liv har förändrats men det har definitivt förändrats till det bättre. Jag är helt tokig i min lilla familj. 
 
Så här fult var vårat sovrum från början. Nu har vi bara köket kvar att renovera. 
 
Insåg precis att jag inte har någon bild på vårat sovrum, förutom den här. I vilket fall så är det ljust och fint och jag trivs hemma. 
 
Jag pratade med pappa tidigt imorse och fick reda på att min syster hade kommit hem från Oslo. Klockan 09.00 ringde jag för att "paxa" henne. Vi bestämde oss för att åka ut till landet och tog en sväng förbi Maxi och café mums. Det blev både lunch, jordgubbar och gifflar. Mums. 
 
Jag älskar lugnet uppe på landet och lilleman har äntligen insett hur kul det är att hänga på en gräsmatta. Helt vild blev ungen. Efter att vi hade ätit lunch tog vi en promenad ner till Hällsvik och kollade in vårat gamla hus. Kollade och kollade, vi stoppade, stirrade och pekade. Det såg nästan likadant ut. Härliga barndomsminnen. 
 
Eftersom att jag ser ut som en strandad val för tillfället, så väljer jag att lägga ut bilder på min vackra syster och fina bebis istället. Älskar er!
 
 
 
 
 
 
Klädföretaget byPM har inspirerats av American apparels reklam. De valde att kasta om könsrollerna. Otroligt roligt att se. När man ser det så här i bild, blir det tydligt hur absurt det är.
Ett bra sätt att öka medvetenhet på.
 
 American Apparels reklam 
 
ByPMs reklam
Ringde och avbokade babysimmet imån för lilleman har fortfarande lite feber. Såg framemot vår babysim-premiär men det får vänta tills nästa vecka helt enkelt. Var precis ute på en kort promenad för att få lite luft innan läggdags. Riktigt varma vindar. Hoppas att febern är borta imån så vi kan spendera dagen utomhus. Hoppas, hoppas. 
 
Vi fick besök av lillemans gudmor efter lunch. Hon kom direkt från Östra där hon hade gjort sitt rutin ultraljud. Nu vet jag vad det är för något som gömmer sig där inne i magen. Hon får avslöja om det blir en pojke eller flicka själv, om hon vill det. Känns inte som min blogg är det bästa stället att avslöja det på. Den mådde bra i allafall och det är ju sjävklart huvudsaken. Snart får Leo och lillasyster en ny kompis. Vi längtar!
 
Lilleman älskar färsk frukt. Han vägrar fruktpuré. Idag tänkte jag vara snäll och introducera en ny smak. Hallon. Det var en mycket dålig idé. Eftersom att han envisas med att äta själv, hade jag hallon överallt i köket samt en liten kille med rosa hår och ansikte. Hallon får vänta ett tag. Jordgubbar är snäppet bättre.
 
När man är sjuk är det extra viktigt att ha napparna nära.
 
Lite piggare idag än igår. Det går åt rätt håll. 
 
Så himla duktig på att äta själv. Mammas stora kille!
 
Tips på en solkräm utan några kemiska filter till de allra minsta.
Lilleman har fått feber igen. Det kan inte vara lätt att vara så liten. Han verkar dock inte sjuk i övrigt men det var han inte sist han hade feber heller. Jag håller tummarna för att denna omgången med feber ska resultera i två framtänder. Det hade nog lilleman uppskattat, så han kan tugga maten ordentligt. 
 
Eftersom att jag var tvungen att hålla mig hemma idag, passade jag på att tvätta lillasysters första kläder. Lite tidigt kanske men skönt att få det gjort. Nu delar pappan i huset garderob med både lilleman och lillasyster. Han får nämligen inte plats i "våran garderob" som numera har bytt namn till "mammas garderob". Tur att denna pappan älskar sina barn så mycket, så han inte bryr sig om att sina tröjor ligger brevid färgglada bodysar och att det hänger söta klänningar jämte hans skjortor. 
 
Skönt att sova på pappa när man är sjuk. 
 
Lillasyster har flyttat in.
 
 
Jag har världens bästa pappa, både jag och Leo är helt galna i honom. Idag tog vi en tidig promenad hem till honom. Pappa lekte med Leo medan jag låg och tog det lugnt. Leo är glad, pappa är glad och jag är säkert gladast. Riktigt lyxigt är det i allafall. Tog en massa bilder men Leo hade ingen lust att sitta still, så har ingen "dagens" att bjuda på. 
 
Annars har vi inte gjort så mycket idag. En person från Mio var här precis och kollade på vår soffa som vi köpte i julas. Ena dragkedjan har redan gått i sönder nämligen.
 
En bild från i början av maj förra året. Vart är värmen i år?
 
 
Idag så åkte jag och lilleman till Kungälv för att hälsa på en kompis medan pappan njöt av lugnet hemma. Denna veckan har jag verkligen lyckats att flänga runt. Att hinna med Borås, Kungsbacka och Kungälv på fyra dagar är inte illa. Idag så tröttnade dock lilleman och det visade han tydligt. Han hade ingen lust att sova, vilket resulterade i mycket gråt och gnällande. Tog ut honom på en promenad ute på landet i Kungälv vilket inte hjälpte det minsta. Lilleman agerade som "preventivmedel" skulle jag kunna tro. Min kompis berättade att hon inte var sugen på att skaffa barn på flera år efter vår promenad med en arg och upprörd bebis. 
 
Väl hemma blev han plötsligt glad och lycklig igen och spenderade kvällen med att klättra på möbler och sitta på golvet och klappa händer. Ska försöka ta det lite lugnt nu i veckan. 
 
 
 
Det såg så grått ut på himlen under förmiddagen, så vi lade ner alla planer på att ligga utomhus på en filt och sola. Istället så hade jag blivit tipsad om en internationell konstnär som ställde ut på ett galleri inne i stan. Jag och Robin bestämde att det var dags att kultivera oss lite, så vi gick och kollade på hans tavlor. Fantastiska tavlor men de låg inte direkt inom vår budget. Skapade dock ett stort vilja-ha-begär.
 
Medan vi var inne på galleriet och kollade på utställningen så hade solen under tiden trängt igenom molnen så vi åkte hem till lillemans farmor och farfar. Farfar tog med lilleman på en promenad, farmor grillade och jag och pappan låg och latade oss på en filt i trädgården. Inte helt fel. 
 
Ett av Guy Olivers verk. Bilden tog jag från google. 
 
Farfar är en sådan där cool motorcykel kille. Det ska börjas i tid tycker farfar.
 
Mys med pappan i trädgården.
 
Dagens egobild.
guyoliver,
Jag och lilleman åkte hem till mamma imorse. Vi gick en promenad och sedan åkte vi till Kungsbacka. Jag skulle egentligen ha klippt mitt hår men när jag väl kom dit så var salongen stängd. Efter en shoppingtur i Kungsbacka (köpte bara presenter som jag inte kan visa här) så tvingade jag mamma att kapa av mitt hår. Så nu är jag korthårig igen. Hoppas på fint väder imorgon för jag är sugen på att mysa utomhus hela dagen tillsammans med pappan. Gärna på en filt med picknick. Det är kvalitetstid!
 
 
Leo busar med mormor. 
 
Även om det alltid regnar i Borås så bor några av mina absolut närmaste vänner där. Tänk att en sådan liten stad kan producera så otroligt grymma tjejer. Jag och lilleman åkte och hälsade på Emma som flyttade tillbaka till Borås för några månader sedan, efter att ha bott i Gbg i några år.
 
Det blev en härlig promenad, tjejsnack och grymt god mat. Emma är värsta kocken. Lilleman är förövrigt kär i Emma och han har passat på att mysa med henne hela dagen. 
 
Nu är pappan och lilleman och köper godis åt mig medan jag ligger i sängen och vilar. Jag har det allt bra!
 
Eftersom att det har varit så tråkigt väder ute idag, letade jag fram några presenter som Leo fick i julklapp. Vi har nämligen valt att spara några presenter för att han inte har haft åldern "inne" för vissa saker. Nu har vi monterat ihop två gåvagnar. Känn ingen press lilleman.. Mamma och pappa räknar inte alls med att du ska vilja lära dig att gå snart.
 
 
 
Robin dricker alltid ur en vattenflaska här hemma. Lilleman har tydligen spanat in hur stora pojkar gör. Han fick tag i en flaska och tog en liten klunk. Stolt över sig själv, försökte han igen. Han sög och sög tills han insåg att munnen var full och han var tvungen och svälja. Att dricka upp vattnet var inte lika intressant. Han spottade ut det, så han kunde fylla munnen med vatten igen. 
 
 
Leo har varit helt slut idag och sovit massor. Det är tydligen jobbigt att bara umgås med tjejer. Det sög musten ur honom. Idag ska vi bara ta det lugnt. Vi var hemma hos min pappa en sväng förut, men resten av dagen ska vi bara hålla oss inne och leka och mysa. Perfekt väder för det! Älskar att vara föräldraledig. 
 
Leo har haft turen att få umgås med tjejer hela dagen. Först så fick han träffa två fina tjejer ute i Torslanda och nu på eftermiddag fick han besök av en annan fin tös från Borås. Han försöker imponera på dessa flickor men han saknar fortfarande finess. Lilleman har iofs 15 år på sig att finslipa sina moves. Bebisar är väldigt tåliga, det är min slutsats från idag. De klämmer, river och nyper varandra och ändå ser de glada ut. 
 
 
 
Jag och lilleman struntade i babyrytmiken och åkte ut till Torslanda. Varför vara inomhus om man inte måste? En kompis till mig flyttade ut till Torslanda i förra veckan så jag tyckte att det var dags att våldgästa henne. Det känns som de flesta av mina vänner har flyttat ut till Torslanda igen. Om jag får bestämma så är det nog dit jag också vill när det är dags för mig och pappan att bli med hus. En sak åt gången dock. Just nu är fokus på att få vår lilla familj komplett. Bra att jag har andras trädgårdar att hänga i tills dess. 
 
 
 
Våren må ha varit försenad men nu är den i allafall här. Bättre sent än aldrig. Mötte upp Natta i Slottsskogen redan 10.30. Det blev en promenad och sedan gick vi och åt lunch på ett fik i Linne. Det var första gången jag har suttit på en uteservering i år och inte frusit. Det måste vara typiskt svenskt att sitta på utsidan för att solen lyser, fast man håller på att frysa rumpan av sig. 
 
Efteråt åkte jag och mötte upp Emma på cuppuccino. Sedan gick vi och satte oss i en park och solade medan lilleman sov en stund. 
 
Snart slutar äntligen pappan också. Härlig måndag! 
 
Så fin i sin nya mössa. 
 
Pippifågel i Slottsskogen. 
 
Fina Nathalie. 
 
 
Goder afton!
 
Hela dagen har spenderats utomhus. Känns som jag till och med har lyckats att få lite färg i ansiktet. Idag blev en riktigt spontan dag. Vi åkte in till stan rätt tidigt och tänkte ta en fika på någon uteservering och bara hänga och kolla på folk. Väl inne i stan så bestämde vi oss för att gå ner till vattnet istället. Där bestämde vi oss för att ta båten över till Eriksberg. Solen lyste och det luktade hav. Det finns nog ingen bättre doft. Får se om vi känner oss bekväma med att ta med Leo ut med båten i sommar. Annars så får vi hålla oss på stranden i sommar och ligga där och knö med alla andra. Inte helt fel det heller.
 
När vi väl kom över till Eriksberg, så såg vi att det låg en massa krigarbåtar stridsfartyg vid kajen. Det började lysa i Robins ögon. Båtarna var inte direkt barnvagnvänliga så jag och Leo tog en promenad hem till min mamma istället. Robin stod i kö i en timma innan han fick gå ombord. Han har inte pratat om något annat sedan dess. 
 
 
 
 
 
 
Lilleman älskar vår uteplats. Speciellt om han hittar ett löv eller något annat gott att mumsa på.
 
 
 
Har lika lite energi nu men idag ska jag i allafall försöka lösa de "problemen" som går att lösas. Har en liten här hemma som vaknar 05, varje morgon. Spelar ingen roll om han somnar 19, 20 eller 21. Klockan 05 sätter han sig upp i sängen med ett leende och är redo att möta dagen. Jag har alltid varit morgonpigg men 05 känns mer som natten än som morgonen. Jag ska ta en kall dusch och sedan åka till ikea och köpa mörkläggningsgardiner. Hoppas att gardinerna kan lura den lilla till att ligga kvar i sängen till 06. Sover han till 06, så kan jag också bjuda på ett leende när han vaknar, nu muttrar jag mest tyvärr. Tråkig mamma.
 
Igår var vi ute och gick en promenad i Skatås. Riktigt varmt i luften och jag testade och ta bort åkpåsen. Leo älskade det. Det var väldigt längesedan jag var i Skatås, såg att de hade satt upp en skidlift där. Häftigt! Jag vill bli en sådan familj som åker till fjällen varje vinter. Skidskola blir då ett måste för alla familjemedlemar. Jag och Robin är riktiga talanger i skidbacken. Robin har brutit ett ben och mitt korsband gick av när min morbror lurade ner mig för en svart backe. Frågan är vem som lurande vem egentligen? Han frågade mig hur duktig jag var på att åka. Jag tyckte att jag ägde i barnbacken så jag svarade helt enkelt att jag var grym. Man ska aldrig ta en tolvåring ordagrant. Som tolvåring tycker man att man är grym på allt. Jag vet inte vem som var mest rädd, jag eller min morbror, när jag flög ner för den svarta backen.
 
Promenad i Skatås med min vackra man.
 
 
 
 
Man skulle ju kunna tro att jag skulle skriva ett inlägg om en trött och gnällig bebis men så är inte fallet. Den trötta och gnälliga i den här familjen är jag. Har haft noll energi i två dagar och magen har varit hård och i vägen. Känner mig som ett vandrande kylskåp. Nu har jag tröttnat på att vara gravid. Har ju nästan varit gravid i två år, slitsamt. 
 
Med lilleman gick jag dessutom bara upp 11-12 kg och denna gången har jag redan gått upp 18 kg. Det känns som min kropp verkligen vill jävlas med mig, för att jag verkligen aldrig ska få för mig att skaffa fler barn. Att tillverka barn så här tätt är inget jag rekommenderar. Nu längtar jag bara efter att få träffa din lilla skitungen där inne och få lära känna henne. 
 
 
Jag tänkte träna lilleman inför hans kommande roll som storebror. Jag la en leksak framför herr Apa för att se om han kunde tänka sig att dela med sig av sina leksaker till apan. Apan blev rejält misshandlad. Inte bra. Hoppas han kommer vara mer försiktig med lillasyster. Annars får jag köpa hockeyskydd till henne. 
 
Apa vs. Bebis
 
Nu skiner solen för fullt. Vad härligt, synd att det nästan blåser storm ute bara. Jag var inne en sväng i stan och åt lunch med Tina. Vi gick och kollade i några affärer och sedan tog jag och lilleman en promenad hem i solen. Jag älskar att vara föräldraledig! 
 
Lilleman på Expresso house.
 
En liten på rymmen.
Jag och Leo tog bilen och åkte hem till hans gudmor som bor i Hildedal. Vi hade tänkt att ligga ute och sola i hennes trädgård men det blåste lite för mycket. Gud vad härligt det hade varit med en egen gräsmatta. Uteplats har jag men den består av stenplattor och en träaltan. 
 
Nästa gång jag flyttar så står en egen gräsmatta med kvällssol högst upp på önskelistan. Renee hade köpt med sig en present hem till mig från NY som jag verkligen ville ha. Ett mobilskal från Marc Jacobs. I love it! Tack så jättemycket fina du! 
 
   
 
 
 
 
Marcbymarc, marcjacobs,
I söndags var vi ute på landet och grillade. Landet för mig är Torslanda. Inte riktigt vad de flesta skulle räkna som "landet". När jag bodde i Torslanda så såg jag inte Torslanda som ett ställe ute på landet nämligen. Mamma och pappa sålde sina hus där ute och båda flyttade in till stan, pappa behöll dock en sommarstuga. Sommarstuga = landet. 
 
 
 
 
 
torslanda,
God morgon alla goingar!
 
Hoppas alla hade en trevlig Valborg igår. Vi var hemma och tog det lugnt. Nästa år vill jag besöka en majbrasa när Leo kan uppskatta det.
 
Robin ska ta ut en föräldravecka i början av juni och jag kände att vi var tvunga att göra något kul. Han ska nämligen spara sin semester och ta ut den i samband med lillasysters ankomst. Vi var inte sugna på att åka långt hemifrån och Robin har tjatat om badhotellet i Fredrikshamn ett bra tag. Så det blev en mini-semester dit med mina två pojkar. Skönt att komma iväg lite.