Hallon och feber

0kommentarer

Ringde och avbokade babysimmet imån för lilleman har fortfarande lite feber. Såg framemot vår babysim-premiär men det får vänta tills nästa vecka helt enkelt. Var precis ute på en kort promenad för att få lite luft innan läggdags. Riktigt varma vindar. Hoppas att febern är borta imån så vi kan spendera dagen utomhus. Hoppas, hoppas. 
 
Vi fick besök av lillemans gudmor efter lunch. Hon kom direkt från Östra där hon hade gjort sitt rutin ultraljud. Nu vet jag vad det är för något som gömmer sig där inne i magen. Hon får avslöja om det blir en pojke eller flicka själv, om hon vill det. Känns inte som min blogg är det bästa stället att avslöja det på. Den mådde bra i allafall och det är ju sjävklart huvudsaken. Snart får Leo och lillasyster en ny kompis. Vi längtar!
 
Lilleman älskar färsk frukt. Han vägrar fruktpuré. Idag tänkte jag vara snäll och introducera en ny smak. Hallon. Det var en mycket dålig idé. Eftersom att han envisas med att äta själv, hade jag hallon överallt i köket samt en liten kille med rosa hår och ansikte. Hallon får vänta ett tag. Jordgubbar är snäppet bättre.
 
När man är sjuk är det extra viktigt att ha napparna nära.
 
Lite piggare idag än igår. Det går åt rätt håll. 
 
Så himla duktig på att äta själv. Mammas stora kille!
 
Tips på en solkräm utan några kemiska filter till de allra minsta.

Kommentera

Publiceras ej