Igår var det min tur att känna mig dålig. Ont i hela kroppen hade jag. Det brukar alltid vara det första tecknet på att jag håller på att bli sjuk. Hoppade över att kolla på Svenska Hollywood fruar som förövrigt är hur roligt som helst och kröp ner i sängen istället. Det gjorde susen. 
 
Idag har jag fått gjort en massa bra saker. Äntligen har jag fått iväg alla dopinbjudningar, paketerat allt som jag sålt på blocket, impregnerat en massa skor, gått en morgonpromenad och varit ute och lekt med Leo. Inte illa. Skönt att få undan en massa saker från min "att göra lista". 
 
Nu nu ska jag passa på att mysa med Meja medan Leo sover. 
 
Feberfri och överlycklig att få vara ute och leka igen. 
 
 
I söndags var hela familjen och firade min lillasyster. Massa god mat och paket. Mini alltså min syster fick några. Barnen fick nästan ännu mer (min mamma har varit på Mallorca) och jag kammade hem storvinsten då jag fick gå igenom min syrras kläder! Den som fick mest paket och därmed en helt ny garderob.. Var jag! Inte illa med tanke på att det inte var min födelsedag. Jag bugar och bockar. Måndagen började inte lika bra. Leo vaknade med en massa prickar över hela kroppen och hög feber. Idag har febern lagt sig lite men han ser fortfarande ut som en vandrande prickikorv. En mycket söt sådan måste jag tillägga. Pappa kom hit och umgicks med oss hela dagen igår. Leo ville bara bli buren på och då behövdes två famnar och dubbelt så mycket kärlek. Tur att familjen finns nära när man behöver dem. 
 
Istället för tårta.
 
Min flicka. 
 
Kalasfin. 
 
När man är sjuk så är det lätt att somna sittandes på mamma. 
 
En kvällspromenad med bara Meja. 
För idag fyller världens bästa lillasyster år. Hipp hipp hurra! Hela 26 år vilket innebär att jag snart fyller tant, vilket inte känns lika roligt. Är så stolt över dig nu när du har bestämt dig för vad du vill göra och börjat att studera igen. Om några timmar kommer vi över och firar dig! 

Så himla vacker och med ett hjärta av guld! Perfekt kombination. Älskar dig!
Robin förbrukar skor och då menar jag verkligen förbrukar. Förra veckan fick han slänga två par. Båda hade hål under sulan och man kunde till och med skymta sockan. Inte okej. Nu kan man kanske tro att dessa skor hade varit med i några år, men så är inte fallet. Jag beställde hem nya skor till honom som kom idag. Två par nya höstskor och ett par träningsskor. Nu hoppas jag att dessa skor håller hela hösten för han börjar bli dyr att underhålla;) 



fredperry, laxaste,
 
Det här spelet kom hem i brevlådan igår. Nu har jag en lycklig man här hemma. Jag gissar att jag kommer hitta honom i soffan de närmaste veckorna. Tänk att ett TV-spel kan göra dessa män så glada. Gissar att känslan är likadan som när jag är på stan och shoppar.
Älskar vädret ute just nu. Inte för varmt och inte för kallt. Det gäller att anpassa dagarna, så man slipper vara ute när det öser ner regn bara. Än så länge så har vi haft bra flyt med vädret. I måndags var Nathalie här med sina två barn. Barnen var både högt och lågt. Det kändes som öppna förskolan här hemma. Leo älskar att leka med någon i ungefär samma ålder som han själv, så jag funderar på att låta honom börja på förskolan i januari. Tror nog att 15h på dagis kan vara bra för alla, speciellt för lillasyster. 
 
I tisdags var vi ute i Torslanda hos Evve så Leo kunde leka med Ellie. Vilka härliga vänner jag har och att de har supergoa barn gör ju allt mycket roligare. Medan jag har kul har Leo kul. Perfekt! Igår var vi hos Leos gudmor och idag var min pappa hemma hos oss nästan hela dagen. 
 
Nu sitter jag och väntar på tandläkaren. Ett mindre trevligt avslut på annars några fantastiska dagar höstdagar.
 
 
 
Igår försökte jag föreviga Leos hand i lera. Det gick lite sisådär om jag uttrycker mig försiktigt. Leo avskydde det och han förstod inte alls varför hans hand skulle ner i leran. Dessutom var man tvungen att trycka riktigt hårt, inte ens jag lyckades göra ett bra avtryck med min egna hand. Eftersom att barnen fick det i present av Carro ville jag inte bara slänga det heller, så det fick bli en liten kärlekshälsning till min man. Pluspoäng till mig. 
 
Annars så har vi hunnit vara ute på en morgonpromenad och väntar nu på att Nathalie och barnen ska våga trotsa regnet och komma och leka med oss. 
 
 
 
Ville bara visa upp de fina inbjudningskorten till Mejas dop. Hon ska döpas i början av november. Jag är jättenöjd, tycker de blev otroligt söta! 
 
 
Dopinbjudningar,
Hela helgen har varit supermysig. I lördags åkte vi hem till Robins föräldrar. Leo lekte fint på utsidan och de stora barnen fick även leka av sig. Det spelades frisbee och sköts luftgevär. Luftgevär är bra mycket svårare att skjuta än vad det verkar. Eller skjuta är väll inte så svårt, det svåra ligger i att träffa något. Jag gav upp rätt snabbt och ägnade mig åt något jag är desto bättre på. Dricka vin och prata. Det är jag bra på! 
 
Idag funderade vi på att gå till Universeum för första gången. Vi hamnade på Liseberg istället. Vilken fullpott! Det var nästa inga människor där och Leo var på gott humör. Vi åkte en massa åkattraktioner och avslutade det hela med att spela bort de sista pengarna på lyckohjulen. Alla hade jätteskoj och Meja sov igenom hela besöket, vilket måste vara rätt skönt också. 
 
Nu står Robin i köket och förbereder söndagsmiddagen medan resten av familjen vilar. Hoppas ni alla har haft en härlig helg!
 
Leo hos farmor och farfar. 
 
Meja myser hos Angelica. (Martins sambo).
 
 
Vi gillar Liseberg! 
 
Meja fick inviga sin fina nya overall från moster. 
 
 
 
Finaste killarna i världen. 
Liseberg,
 
Nu är jag trött vill jag lova. Dagen har gått i ett. Imorse när vi var ute och gick vår morgonpromenad så sprang vi på våran granne vid korsvägen. Hon har en dotter på 20 månader och vi bestämde oss för att gå till en lekplats istället så barnen kunde springa av sig och klämma lite på varandra. Minnalie som hon heter satt snällt i gungan eller i sandlådan och lekte medan Leo sprang runt och klättrade på allt. Han tycker iofs om att gunga. Max en minut åt gången men gärna flera gånger. Energi om något har han. Efter vår playdate med grannen så kom Emma hit på lunch. Alltid lika mysigt och vi hann smida lite planer innan hon var tvungen att fortsätta med att jobba. Någonstans där tröttnade Leo. Han var inte intresserad av att sova på eftermiddagen, vilket resulterade i en väldigt gring kille. Jag hann fundera över att sälja honom på loppis både en och två gånger innan min syster kom hit och räddade kvällen. Tack lillasyster. 
 
Mammas bästa "hjälpreda". 
 
 
Han har lärt sig att klättra...
 
En glad tjej med sin moster och gudmor.
 
Idag var första höstdagen enligt mig. Det var lite kyligare i vinden så jag passade på att inviga Leos nya höstoverall. Den är från mini rodini och är så otroligt söt. Vi lekte vid näckrosdammen och sedan gick vi upp till min pappa. Efter någon timma var han tvungen att gå och lämnade oss själva där hemma. Leo lekte rövare och jag hann inte riktigt med att städa, så jag tror att pappa ångrade sig sedan när han kom hem. Förlåt pappa. Annars så har det inte hänt så mycket spännande i mitt liv de senaste dagarna (en sak iofs men det är fortfarande en hemlighet).
 
De två senaste dagarna med barnen har varit helt underbara. Jag känner att jag har kontroll och att jag faktiskt räcker till. Det känns inte alls så jobbigt längre utan det är riktigt mysigt. De två senaste dagarna har jag inte räknat ner timmarna tills Robin kommer hem från jobbet som jag alltid gjorde i början. Ett litet steg för mänskligheten MEN ett stort steg för mig. 
 
Mitt stora hjärta.
 
Mitt lilla hjärta.
Jag och barnen tog en lång pw på morgonen och sedan åkte vi hem till Renee. Nu är det mindre än en månad kvar till hennes bebis kommer och vi längtar så mycket efter den lilla. Renee hade gjort det jättefint hemma. Allt var redo och vaggan stod färdigbäddad. Kommer ihåg känslan. Den där starka längtan. 
 
Leo jagade runt på katten och hade det jätteskoj. Djur är verkligen det bästa han vet. Han hade det till och med så skoj så han gick och gömde sina skor. Ena skon hittade vi på tv-bänken och den andra (som tog 30 min att hitta!) låg nerbäddad i deras gästsäng. Antar att det var hans sätt att säga att han ville stanna där med katten hela kvällen istället för att följa med mig och lillasyster hem. 
 
 
 
Blev bjuden på årets första lussekatt som hon hade valt att kalla för saffransboll. Gravid-cravings någon? ;)
 
 
Barnen är trötta efter en heldag hos farmor och farfar. Lunchen står och puttrar på spisen. När båda barnen har somnat, ska jag också krypa ner. Dags att vila upp sig inför kommande vecka som bjuder på mycket skoj. Undrar om idag var sista sommardagen?
 
 
 
 
Vilket härligt väder det är ute fast vi är en bit in i september redan. Egentligen borde jag passa på att vara utomhus men jag ligger på soffan hemma hos svärföräldrarna och passar på att mysa med Meja. Leo är ute och leker med sin farmor och Robin skjuter luftgevär med sin bror. En väldigt avslappnad söndag helt enkelt. 
 
Igår var jag och tränade för första gången sedan förlossningen. Som jag saknat gymmet. Älskar verkligen att träna. Jag fick tränat igenom hela kroppen och idag har jag träningsvärk lite överallt. Skönt är det! 
 
På eftermiddagen var vi ute på lite hemliga uppdrag. Något spännande är pågång men jag berättar mer om det någon annan dag. 
 
Igår nere i Hjuvik. 
 
Jag och Meja myser i soffan när alla andra är ute och leker.
 
Igår kom hela familjens favorit hit på förmiddagen för att umgås. Eftersom att hon jobbar vissa helger är hon ledig ibland under veckodagarna. Det passar mig alldeles utmärkt. Hon har precis skolat in sin dotter Lea på dagis och förskolepersonalen tyckte inte det var bra att ändra på hennes rutiner precis nu i början, så hon kom utan barn. Precis lika mysigt men tror att Leo saknar sin bästa kompis. De två har ett alldeles speciellt förhållande. 
 
Sedan på kvällen kom Robins föräldrar och hans farmor hit. De hade saknat barnen och Leo älskar verkligen när huset är fullt med folk. Idag ska Robin jobba sent så vi får se vad vi hittar på. Vi började dagen med en långpromenad och sedan hade vi en dejt med gungorna på gården. 
 
Ha en mysig fredag allihopa! 
 
Meja med sin gammelfarmor. 
 
Leo tror att Tv:n är en stor Ipad;).
Idag är det inte mycket som blir gjort här hemma. I morse blev det en pw in till stan för att lilleman behövde några nya pyjamasar. Han sparkar alltid av sig täcket när han sover. Jag köpte långärmade pyjamasar, så nu får han lov att sova utan täcket om han önskar. Utöver det så har vi mest myst. Leo har ont i benet så jag försöker att bära runt på honom så mycket som möjligt för att underlätta för honom. En hemmadag är precis vad vi behöver idag.
 
Myser i sängen. 
 
 
 
 
Nya pyjamasar. 
 
 
Leo valde ut sin favorit direkt. 
Robin lyckades inte så bra med tvätten senast. Som tur var blev bara ett tiotal plagg fläckiga. Dags att ge honom en ny kurs i hur man sorterar tvätt. Det bästa är väll att han har lärt sig att tvätta. I början av vårat förhållande åkte han hem med all sin tvätt till sin mamma och sedan fick han tillbaka en kasse med fint vikta och rena kläder. Snacka om bortskämd. Sån tur har han inte längre. Inte ens efter denna incidenten slipper han undan tvätten här hemma. 
 
Bevismaterial. 
Var på BVC idag med barnen. Idag var det dags för två månaders kontroll. Tänk att hon snart är två månader. Tiden går fort. Allt såg bra ut och hon vägde in på 5185g och var 57cm lång. Nu är hon inte så liten längre. Leo väger bara dubbelt så mycket som henne. 
 
Idag fick jag även bokat datum för Mejas dop. Vi ville egentligen haft det i början av december men vi fick välja mellan 2ra november eller 28onde december. Menlösa (värnlösa) barns dag kändes inte lockande. Då vill man väll sitta hemma och äta pepparkakor och leka med barnens nya leksaker? Det fick bli den andra november vilket innebär att det är hög tid att planera lillskruttans dop.
 
Leka snällt? Tur att detta är en docka och inte lillasyster;) 
 
 
Denna gången var det en spricka i smalbenet. Nu har han hunnit med en lätt hjärnskakning och en spricka i benet på mindre än två månader. Jag undrar om detta är normalt och att alla små barn slår sig så mycket eller om han bara är vild av sig. Otroligt mycket otur har han i allafall. Frakturen höll på att läka av sig själv så läkaren gjorde inget. Han sa till oss att låta Leo krypa så mycket han ville och inte ställa honom upp ifall han sätter sig ner. Jag funderar på att köpa en tjockt vadderad dräkt som han kan ha på sig här hemma. Hjälm hade varit bra också. Sedan måste du lära dig att klaga mer så vi kan åka in med dig direkt nästa gång! 
 
 
 
 
Robin är på akuten med lilleman, de har varit där i några timmar nu. Han har haltat på ena benet i någon vecka och det har inte velat ge med sig utan bara blivit värre. Lilleman har blivit jätteledsen när man har gått ifrån honom för att han inte har kunnat gå efter. Idag så har han krypit hela dagen. Benen är dessutom rött och svullet. Min stackars lilla vilda sak, tycker synd om honom. Hoppas röntgenbilderna ser bra ut. 
 
Du måste ta det lugnare älskling! 
Egentligen så var vi bjudna till Malin och Ted igår på kräftskiva. Vi valde att tacka nej för att vi kände att vi bara skulle få springa och jaga Leo hela kvällen. Han är i den åldern nu, när allt är intressant förutom möjligtvis att bara sitta still. Istället tog vi en promenad bort till pappa på eftermiddagen och så bjöd vi ner dem på vår egna lilla kräftskiva senare på kvällen. Lagom spontant och härligt. Det enda som saknades var partyhattarna.
 
Mejas första möte med en kräfta. Inte alla som får lov att delta på en kräftskiva iklädd pyjamas.
 
Robins data är fortfarande placerad i köket. Behöver jag ens nämna hur lycklig han är över det.