Fredag den 17 maj

0kommentarer

Natten till fredagen var den sämsta någonsin när det kommer till sömn. Lilleman sov ungefär 5h och jag och Robin betydligt mindre. Leo vill inte ligga ner i sängen utan sätter sig bara upp, hur trött och vinglig han än är. Jag har samsovit med honom de senaste månader för att han har sovit bättre då, men kände att det inte gick längre. Det är dessutom farligt då han kan krypa ner från sängen. Som tur var hade vi 10 månaderskontroll på BVC på fredag förmiddag och vi pratade mycket om sömn. Denna helgen har vi inlett operation "sova i sin egna säng". Det har faktiskt gått över förväntan. Hade han inte hostat så mycket, så att han vaknar och tappar nappen hade det nog gått ännu bättre. Snart har vi en självständig kille som kan somna om själv i sin egen säng. 
 
Efter BVC tog vi en promenad in till stan och mötte upp en släkting till Robin. Jättemysig lunch och ännu bättre sällskap. Sådana här spontana möten ger så mycket energi. Jag älskar verkligen Robins släkt, varenda en som jag träffat. Himla tur!
 
Efteråt gick vi förbi morfar på vägen hem och lämnade tillbaka nyckeln från landet. Leo passade givetvis på att busa med sin favorit också.
 
 
 
Förstår inte vart energin kommer ifrån, trots en så gott som sömnlös natt.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej