Denna dagen asså..

0kommentarer

 
Dagen hade kunnat bli helt perfekt. Solen kom fram och vi bestämde oss för att åka till landet. Leo var trött redan här hemma men vi bestämde att han fick sova i bilen ifall han kände för det.
 
Leo valde att inte sova i bilen. Han valde istället för att vara ledsen och övertrött. Vi valde att gå en promenad för att båda barnen skulle somna i vagnen. Meja som alltid sover, ville plötsligt inte ligga i vagnen. Hon ville bara ligga i famnen. Hon  skrek och Leo skrek. Det slutade med att båda barnen var helt hysteriska. Jag gick och bar på Meja och Robin gick och bar på Leo. Det måste sett riktigt roligt ut på avstånd och två kvinnor kom fram och påpekade det också. Kul att vi lyckades med att roa någon i allafall. Tillslut däckade barnen men turades om att väcka varandra ungefär var tredje minut. Detta fortsatte i två timmar och sedan gav vi upp och åkte hem igen. Nu har jag precis avslutat en massa tröst-shopping på oiidesign. 
 
Vad jag har lärt mig idag: Att ha två barn är dubbelt så jobbigt som att bara ha ett. Att det låter otroligt högt när två barn skriker ikapp. Att det snart är dags att introducera napp för lillasyster. 
 
 

Kommentera

Publiceras ej