Denna helg har varit väldigt lugn. Mycket hände på jobbet under fredagen  och jag kände bara för att varva ner och samla nya krafter.

På lördagen var det ju barnkalas och söndagen spenderade vi först hos barnens gamle-farmor och senare blev det middag hos farmor och farfar.
Idag har Leo och Meja varit på kalas hos en kompis från förskolan. Det var runt 20 barn och nästan lika många föräldrar där.

Imponerande utav föräldrarna som höll i kalaset. Det bjöds på korv med bröd, utomhus lek och det som var mest uppskattat var nog ponnyridningen. Det var första gången Meja red och hon var inte alls rädd. Leo trivs hur bra som helst på hästryggen. kalas, ponnyridning,
Det har varit riktigt bra väder på Västkusten de senaste dagarna dessutom har vi haft väldigt lite att göra på kontoret. Min chef är något av en båtfantast, så hade tyckte att vi skulle en båttur igår istället för att sitta och svettas på kontoret.

Detta resulterade i en heldag på havet. Vi åkte båt och jetski hela dagen. Middag blev det på Grand hotell på Marstrand. Jag kom inte hem förrän efter 23 men somnade riktigt gott efter en helt fantastisk dag. Västkusten är helt klart den bästa kusten.

jetski, jobb,

Denna månad har verkligen börjat bra. Ute är det sommarvärme och semesterkänslan har spridit sig i kroppen, fast det är flera veckor kvar tills den officellt börjar.

Barnen njuter av värmen och vi har både hunnit med att besöka Sillvik och Hällsvik för lite plask i vattnet.

Dessutom hann jag och Robin med en date i lördags då vi åt middag på Lou Lou och sedan såg vi Jersey boys på Gothia. Efter föreställning mötte vi upp goda vänner på Rubinen.