Tiden verkar stå stilla. Det känns som det var längesedan vi köpte vårt radhus i Torslanda men när jag kollar i kalendern så känns det som en mindre evighet innan vi får flytta in. Den 3je juli får vi tillträde men vi flyttar antagligen några veckor senare, så vi har lite tid att renovera innan det stora flyttlasset går.
 
Det ska bli så skoj att flytta. Ska bli härligt att få gångavstånd till vänner, en egen liten gräsmatta och ett bubbelbadkar. Som jag längtat efter ett badkar! Tänk vad små saker kan göra en lycklig. Bara jag tänker på det nya badkaret blir jag glad ända in i själen.
 
Nu sover barnen så jag tänkte sätta mig och börja kolla på en ny serie. Orange is the new black vill jag se. Någon som har sett den? Är den bra?
 
Härlig tjej!
 
 
Alla bilder är från idag. Vi spenderade flera timmar på lekplatsen efter Leo hade slutat i förskolan. Älskar våren!
 
Hela påsken har varit underbar. Barnen lyckades hålla sig friska och vädret har varit kalasbra. Jag har sprungit runt i jeansshorts hela helgen och Robin har varit långledig. Vi har haft en riktig familjehelg och passat på att ladda batterierna. Påskafton spenderade vi hemma hos svärföräldrarna där det bjöds på traditionellt påskbord.
 
Dagen efter var vi ute på landet och hälsade på pappa och Carina. Vi grillade korv och sedan gick vi och kollade på barnens nya förskola. De har fått plats på Torslanda Torg och gården var jättemysig. Leo sprang runt på gården och teståkte rutschkanorna. Han godkände dem! Efter en heldag i Torslanda så åkte vi hem till mamma där det bjöds på mat och barnen fick fina kläder.
 
Idag har vi varit ute i Önnerred och bara njutit av värmen. Längtar tills vi får tillgång till vårt nya radhus så vi bara kan gå rakt ut på gräsmattan. Nu är jag laddad inför denna veckan!
 
 
 
 
 
 
 
Idag firas påsk här hemma. Barnen fick varsitt påskägg i morse. I Mejas låg det bara majskrokar och Leo fick nya sandleksaker, kinderägg och majskrokar. Kinderägg var ingen bra ide. Inte alls faktiskt. Nu har vi choklad i hela soffan, i mattan och överallt i hans egna rum. Leo är lycklig och jag ska spendera den närmaste timmen med lite saneringsarbete. Rädda det som räddas kan;)
 
Annars mår vi bra. Barnen vaknade med lite feber och rinnande näsor. Hoppas det släpper för jag hade sett framemot en påskmiddag hemma hos svärföräldrarna och att få sminka mig och Leo till påskkärringar.
 
Glad påsk på er vänner!