Idag gjorde jag klart det sista inför MaskinExpo, innan jag åkte till barnens förskola för lite gårdsfest. Vi åker inte upp till Sthlm förrens på onsdag men imån har vi en heldag på Liseberg att se fram emot så idag var allt tvunget att bli gjort. Imorgon är det världens farligaste möte 2015!! Det blir första gången för mig och jag är taggad.  Massa grymma föredrag står på schemat bl.a av Fredrik Reinfeldt. Sedan blir det att åka atmosfear, Helix och Mechanica. 

Gårdsfest efter jobbet

Hälften av morgondagens schema
världensfarligastemöte,
Om förra arbetsveckan gick fort så gick helgen ännu snabbare. Lördagen spenderades mest utomhus och när barnen vilade åkte jag in till stan en snabbis. Hittade lite smink till mig på Åhléns och även en present till Arwen. När jag kom hem från stan så åkte Robin in till stan för en föreläsning och sedan gick han och kollegorna ut. 

Idag har jag förbrett massor med matlådor till Robin och barnen eftersom att jag ska jobba i Stockholm några dagar nästa vecka. Fick även bakat lite till barnens gårdsfesten på förskolan imorgon. Det bästa var att jag hann förbi för att kika på lilla Arwen som bara är 2,5 veckor gammal. Så otroligt söt! Fick även tillfälle att mysa lite med min guddotter!


Idag har jag varit riktigt effektiv på jobbet. Allt flöt på och det mesta är klart inför MaskinExpo som är nästa vecka. Nu börjar jag verkligen se fram emot mässan och det ska bli riktigt roligt att träffa våra kunder som man vanligtvis bara pratar med över telefon.

Dagens bilder kommer från jobbet. Nöjd tjej som med gott samvete tar helg nu.
MaskinExpo,
Vi kick-startar semestern med en vecka på Gran Canaria. En vecka med all-inclusive kändes smidigt. Vi åker dagen efter Leo fyller 3 år så han får lov att vara med i Bamseklubben ifall han vill. Igår fick jag hem världens snyggaste uv-kläder till barnen, så nu längtar jag lite extra mycket. Det enda som behövs nu är en sulky och jag har kikat lite extra på en från babyzen.
Från Molo.

Även denna go biten är från Molo.Molo, Spanien,

Sent igår satt jag och kollade igenom flertalet inlägg som jag har lagt upp här på bloggen. Det är verkligen jättekul att se gamla bilder och läsa om vad vi gjorde på dagarna.

Nu när jag arbetar heltid ser vardagarna helt annorlunda ut. Tiden räcker inte riktigt till och man värderar helgerna desto mer. 
 
Jag tänkte i allafall vara mer aktiv här inne, istället för att alla bilder man tar hamnar på en extern hårddisk.