Höjdpunkter 2013
Meja föddes 10 juli och har sedan dess varit en självklar del av vår familj.
Leo lärde sig både krypa, prata och gå.
Meja döptes.
Leo hade sitt första födelsedagskalas.
 
Höjdpunkterna kring detta året kretsar kring barnen. Att ha två barn med knappt ett år mellan tar mycket tid och energi. Eftersom att jag fortfarande är föräldraledig och har varit de senaste 1,5 åren så lever jag i min lilla bubbla här hemma. Jag har inga nyårslöften för 2014 utan jag vill hellre kalla det för mina mål under det kommande året.
 
Mål för 2014
Landa i rollen som tvåbarnsmor och leva i nuet.
Se till att jag och Robin tar oss mer tid att vara tillsammans. Så vi inte glömmer av varandra och bara är föräldrar. 
Flytta och skapa ett nytt hem.
Komma tillbaka till arbetslivet.
Börja träna regelbundet.
Inte shoppa så mycket under det kommande året. 
 
Gott slut och gott nytt år vänner!
 
 
 
Juldagarna rullar på och jag är mer utvilad än någonsin. Även tröttare än jag har varit på länge. Ju mer jag sover desto tröttare blir jag. Konstigt hur allt hänger ihop. Igår var det ett år sedan Robin friade. Ett år har gått så himla fort. Egentligen hade vi planerat ett gifta oss till sommaren men vi har valt att skjuta på de planerna. Ett hus står högre upp på önskelistan. Hoppas det kommer upp några intressanta hus på hemnet nu efter nyår.
 
Nu tänkte jag fortsätta att slappa här hemma med mina snoriga små barn. Bjuder på några fler fina bilder från julafton så länge.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vilken jul det har varit! Fast temperaturen ute har varit densamma som det brukar vara på midsommar har jag inte haft något annat än julkänslor. Julen har varit så otroligt fin. Det är verkligen min favorit högtid. Alla är lugna, folk är glada och det finns massa tid att bara umgås. Min jul har varit perfekt! Hoppas eran har varit det samma.

Uppesittarekvällen spenderades hemma hos oss. Pappa, Carina och Mini kom hit och jag åt årets första julbord. Vi åt, klädde granen, barnen fick fina presenter, vi spelade julklapps-spelet (första gången för mig) och sedan blev det bingolotto. Inga vinster för någon av oss men kvällen var en vinst för sig.

 
 
 
Vackrare kan ingen vara <3
 
 
En febrig tjej på julaftonsmorgon.
 
Leo kör runt sin nya leksak.
 
Klädda och redo att fira julafton.
 
Självaste julafton firade vi hemma hos Robins farmor. De har en stor härlig släkt och min mamma och syster följde också med. Härligt att kunna ha så många som möjligt samlade samtidigt. Meja var tapper fast hon hade hög feber och Leo sprang runt och röjde. Julmaten var jättegod och Leo älskade att träffa tomten i år, han var inte det minsta rädd utan skakade till och med hand med honom. Tack allihopa för en fin kväll! Tack även för alla fina presenter under dessa två dagar. Barnen fick bl.a play-doo, böcker, spis, tält, klossar, lego, potta, hundar, snuttisar. Listan kan göras lång. Helt galet mycket leksaker. Även jag och Robin fick fina presenter av våra föräldrar och jag fick en väska från Mikael kors av min älskade man.
 
Kusinerna Sandung.
 
Tillsammans med deras grymma farmor. Även kallad G.farmor.
 
Tråkigt att jag ser så konstig ut på årets enda familjebild.
 
 
 
 
Det blev så himla bilder i detta inlägget, så för att de inte ska försvinna i mängden lägger jag upp fler lite senare.
 
God jul på er!
 
 
 
 
 
 
 
 
Kunde inte hålla fingrarna i styr. Älskar att shoppa på nätet. Det går så snabbt och smidigt. Dessa gobitar kom hem till oss för någon dag sedan. 
 
 
Köpte även matchande byxor till denna bodyn. 
 
 
 
Renee kom med paket till barnen sist hon var här. Gulligt av henne!
lindex, molo,
 
Vi åt en tidig middag igår och sedan passade vi på att gå till Liseberg en stund. Tycker det är så mysigt där under jul. Att det tar fem minuter att gå dit är rätt smidigt också. Denna gången passade vi på att hälsa på tomten. Leo var helt fascinerad. Så mycket för honom att kolla på inne på tomteverkstaden. Nu är det inte alls många dagar kvar tills julafton är här. Wiee! Ska bli spännande att se vad han tycker om tomten.
 
Vi har förövrigt bestämt oss för att ha gran även detta året. Det får bära eller brista. Tycker att julgran är något av det mysigaste med julen. Det värsta som kan hända är väll att han river ner den;) 
 
 
 
 
 
 
Nu har vi haft vår första barnfria kväll sedan vi blev föräldrar. Vi lämnade barnen vid 14 hemma hos svärföräldrarna och hämtade dem vid 11 idag. Det hade gått hur bra som helst. Inte verkade barnen ha saknat oss något speciellt heller. 
 
Planen var att vi skulle ta det lugnt hela lördagen (jag hade tänkt att ligga i sängen och läsa de tre senaste tidningarna från Vi föräldrar som jag inte har hunnit kolla i). Istället satte jag igång med att baka. Blev både lussebullar och pepparkakor. När vi väl var klara med det, så var det dags att gå ut och äta. Robin hade bokat bord på holy cow. Jättemysigt ställe. Efteråt gick vi förbi pappa en stund, innan vi hyrde en film med oss hem. 
 
 
 
 
 
 
 
Min fina.
 
 
Som jag har längtat. Har varit så trött denna veckan och självklart har Robin både varit på kurs och jobbat över varje dag. Men nu är det över. Meja ligger här och sover brevid mig och Leo somnade brevid Robin i soffan. 
 
I torsdags var Renee och Isabel här och sedan kom min pappa förbi. Idag har vi gjort lite ärenden på stan och sedan kom Emma hit och åt middag med oss. Så mysigt! 
 
Imån ska vi lämna bort barnen över natten för första gången. Leo är jag inte orolig över men känner mig dum som lämnar bort Meja. Sist jag var ute så fick jag komma hem och lägga henne, för att hon var ledsen och ville ha sin mamma. Det som står på schemat imån är att gå ut och ha en romantisk dejt med min man, se en film, prata med varandra utan barn som vill ha ens uppmärksamhet och sova. Gud va jag längtar efter att sova. En hel natts sömn! Det slår till och med dejten med min fina man;) 
 
Mammas lilla skrutt!
 
Meja och Isabel. Bara 3 månader emellan.
 
Leo med sin morfar. 
Idag var det dags för BVC igen. Leo skulle göra sin 18 månaderskontroll, vilket även innehöll vaccin. Även Meja fick vaccin. Båda barnen var jätteduktiga. Meja har varit feberfri hela dagen och om Leo blir dålig så sker det först om 5-8 dagar. 
 
Meja är nu nästan 66 cm och väger 7,7 kg. Leo är 83 cm och väger 12,5 kg. Båda följer sin kurva perfekt. Deras BVC tant började prata om att pott-träna och sluta med välling. Kände att jag blev lite stressad faktiskt. Han är ju inte ens 1,5 år än. Bara bebis enligt mig men
nu ska han tydligen bli stor kille. Vad fort tiden går. 
 
Lite lek vid näckrosdammen efter BVC.
 
Ny rosett till Meja.
 
Leo ville också ha en.
Vilken lång dag det har varit. Robin har varit i Stockholm på kurs hela dagen och kom precis innanför dörren. Leo kände väll på sig att något var annorlunda så 04.40 bestämde han sig för att starta dagen. Han har iofs alltid varit morgonpigg men 04.40 känns mer som natt än morgon. Meja vaknade 1,5h senare och sedan var det full rulle här hemma. 
 
Vi fick i allafall hämtat ut ett par vinterskor åt Leo som Robin beställde för några dagar sedan. Jag var inne i stan i fredags och alla vinterskor var så gott som slut. Egentligen hade jag spanat in ett par kavat defender som jag tycker är så otroligt söta men de gick inte ens att få tag på nätet nu. Undrar hur tidigt man måste köpa vinterskor egentligen? September? Det fick bli ett par från superfit i år. Leo var ute och provsprang dem förut och han verkar gilla dem. Så länge han är varm om fötterna så är jag nöjd.
 
Nya skorna.
 
Min lilla docka!
I lördags gick jag ut för första gången på två år. Jag kände mig rätt vilse i början. Från att ha varit en riktig partytjej innan,så känner jag mig nöjd att vara hemma med mina vänner och familj. Jag börjar bli gammal helt enkelt. Avenyn har förlorat sin charm. 
 
Förutom det faktum att jag har blivit gammal så hade vi det riktigt trevligt. Så trevligt faktiskt, så jag fortfarande känner mig helt överkörd. Tack tjejer och Mattias för en bra kväll!
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter ungefär 60 bilder och en flaska ersättning lyckades vi få till årets julkort. Här kommer några smakpov.
 
Låt mig presentera Leo pepparkaka och Meja tomtemor.